Toompuiestee 37, 10133 Tallinn

Go Group pälvis Kaugtöö Tegija 2020 märgise

Juunis selgusid Kaugtöö Tegija 2020 kaugtöömärgise saajad, kelle hulgas on ka Go Group. Märgis antakse ettevõtetele, kes on oma organisatsioonis edukalt kaugtööd viljelenud ja on märgise taotlemiseks konkursile kandidatuuri esitanud.

Tänavu väljastati kaugtöömärgis 44 organisatsioonile ja selle kehtivusajaks on kolm aastat. Esmakordselt said koos Go Groupiga märgise veel näiteks sellised suured ja tuntud ettevõtted nagu Telia, Pipedrive, Helmes, Ridango ning advokaadibürood Ellex Raidla ja Sorainen, Eesti Energia pälvis märgise kogu kontserni ulatuses.

„Oleme heas seltskonnas!“, sõnas Go Groupi tegevjuht Jüri Everk uudist kommenteerides. „Analüüsime ka ise, millised on kaugtöö tegemise võimalused lisaks peakontorile ja reisibüroole meie teistes ettevõtetes, mida oleme pidanud seni nö kaugtöövõimatuks.“ Go Travel sai märgise eelmisel aastal.

Etverki sõnul näitavad kaugtöö uuringud selgelt positiivset mõju töötajate rahulolule, oluline on leida õige tasakaal. „Kaugtöö on hea võimalus ettevõtte tugevdamiseks. See võimaldab tööaja paindlikku korraldamist läbi transpordile kuluva aja ja raha vähenemise, iseseisvuse tunnetuse ning rohelise mõtteviisi esiletõstmise. Teisalt näitavad uuringud, et kaugtöö võib põhjustada ka stressi, mida kontoris ei esine. Oluline on leida iga töö, inimese ja meeskonna jaoks n-ö õige tasakaal kontori- ja kaugtöö vahel.“

Ettevõtmise on ellu kutsunud Targa Töö Ühing, Eesti Personalijuhtimise Ühing PARE ja Elisa Eesti.