Toompuiestee 37, 10133 Tallinn

Türi vald valis aasta tegijaks Go Property

Türi vald valis tänavu aasta tegijaks kinnisvaraarendaja AS Go Property.

Viimastel aastatel on Go Property arendanud Türi Kaare tänava ettevõtlusala, mille eest Türi vallavalitsus neid tunnustada otsustaski. Ettevõtte juhatuse liige Neddy Kramer oli tunnustusest kuuldes positiivselt üllatunud.

Türil on Go Propertyl põhitegevusalasid kolm. Esiteks kinnisvaraarendus, kinnisvara hooldus, remont ja ehitus. Teiseks on umbes 70 sõidukiga autopark ja autotöökoda. Kolmandaks on nende hallata Eesti raudteejaamad ja jaamade ümbruses olev taristu. Raudteejaamadesse on leitud palju selliseid üürnikke, kes loovad sinna söögikoha, sest reisijad on väga huvitatud sellest, kui saavad enne rongile ruttamist jaamast midagi söödavat kaasa haarata.

Kui Go Property Kaare tänavas alustas, oli ta kinnistul üksi, praegu on seal 29 üürnikku. Vald on ettevõtte tegevust omalt poolt igati toetanud. Näiteks said juurdepääsuteed Kaare 25 kinnistule korda valla abiga. Krameri selgitusel läheb igal aastal mingi osa kasumist uuesti investeeringuks. Eelmisel aastal oli see summa umbes 150 000 eurot, kui tegeleti näiteks torustikega. Tänavu on kavas ehitada uued alajaamad, et varustada võimalikud üürnikud soovitud elektrivõimsusega.