Menüü

ÜHISTRANSPORT

RAUDTEE

RIIGIKAITSE

KINNISVARA

TURISM

EESTIMAINE KONTSERN

Kohalikul kapitalil põhinevas Go Groupi kontsernis on viis peamist tegevussuunda. Arendame Eestis ühistransporti, raudteed, kaitsevõimet, kinnisvara ja turismi. Meid on kokku üle 1100 ning oleme jagunenud 18 aktiivselt tegutsevaks ettevõtteks.

Meie 400 bussi sõidavad kõikides Eesti maakondades ja suuremates linnades, läbides aastas pea 25 miljonit kilomeetrit. Oleme suurim avalike bussiliinide teenindaja Eestis. Biogaasile ja -diislile on üle läinud Tartu linn, Rapla maakond ja Kagu-Eesti maakonnad. Samuti teenindame väikebusside ja taksodega Tartus ja Pärnus ärikliente, üksikreisijad ja teeme sotsiaalvedusid. Tartus pakume Ringtee ristmikul soodsat tankimisvõimalust nii oma sõidukitele kui kõigile teistele.

Meie tegevus hõlmab raudteesektorit tervikuna. Arendame ja haldame raudtee infrastruktuuri Tallinnast Viljandisse ning Pärnusse. Ehitame raudteed, raudtee juhtimissüsteeme ja kontaktvõrku ning arendame, remondime ja hooldame raudteeveeremit ning veeremikomponente. Veame raudteel kaupa ja osutame manööverteenuseid erinevates sadamates, terminalides ja raudteesõlmedes. Rendime oma vaguniparki ja oleme usaldusväärne ekspedeerimispartner kaubavedajatele.

Oleme Eesti kaitseväe partner, arendades, remontides ning ehitades ümber soomustehnikat. Töötame Eesti ainsas erasektori sõjarelvade käitlemisluba omavas tootmishoones. Pakume inseneeriateadmisi, ümberehitus- ja remonditeenust ka tsiviilsektori sõidukitele. Meie klientideks on näiteks kaevandused, teehooldajad, kommunaalteenuste ettevõtted jt. Oleme rajanud mitmekülgse koostöö ja tarnevõrgustiku mitmete kaitsesektori ja masinatööstuse ettevõtetega üle maailma, sealhulgas Türgis, Iisraelis, Rootsis, Soomes, Saksamaal, Prantsusmaal ja Itaalias.

Oleme spetsialiseerunud transpordi- ja tootmiskinnisvara arendamisele ning haldamisele. Rendime välja 100 000 m2 erineva otstarbega kinnisvara, mille hulka kuuluvad tootmishooned, laod, lao- ja parkimisplatsid, kontorid, äripinnad jne. Meil on portfellis veel ca 100 000 m2 lähiaastatel käivituvaid arendusprojekte, nii meie tänases põhivaldkonnas kui ka elukondlike või kontoripindade arendamiseks. Neist tuntuim on Rävala kvartal Tallinnas.

Arendame turismisektori erinevaid valdkondi. Oleme hinnatud reisibüroo nii puhkusereisijatele kui äriklientidele, korraldame reise erialaliitudele ning sõpruskondadele ja elamusreise maailma eri paikadesse. Ühtlasi opereerime Tallinna kesklinnas asuvat hotelli ning oleme sissetuleva turismi partner mitmetele reisikorraldajatele üle maailma. Oma suurte ja väikebussidega pakkuma tellimusvedusid kõigile, alates diplomaatilisest korpusest kuni klassiekskursioonideni, nii Eestis kui Skandinaavias.

Go Groupi kontserni omakapital on 129 miljonit eurot (1.01.2024). Tegevuse finantseerimisel kasutatakse lisaks laene ja liisinguid ning allutatud laene ja võlakirju kokku 90 miljoni euro ulatuses. Kontserni bilansimaht on 256 miljonit (1.01.2024) ning tegevusmaht 153 miljonit eurot (2023).

aprill 23, 2024

Go Reisiraamatu kirjastuselt ilmus Marianne Mikko reisiraamat “Külas”

Teos viib lugeja rändama ennekõike Euroopasse, aga võimalus on sattuda ka nii Aafrikasse kui Okeaaniasse.

aprill 16, 2024

Go Travel toetab Romi Safini olümpiale jõudmist

Go Travel toetab peasponsorina teist aastat neljakordse Eesti meistri Romi Safini osalemist  rahvusvahelistel ja  kodumaistel purjetamisvõistlustel summas 10 000 eurot.

aprill 12, 2024

Aasta parimad reisiraamatud viivad Tuneesiasse ja Iraani

Go Reisiajakirja toimetus selgitas välja 2023. aasta parimad reisiraamatud, milleks on Thea Karini „Minu Tuneesia“ ja Susanna Veevo „Minu Iraan“.

aprill 2, 2024

Go Reisiraamatu kirjastuselt ilmus trükivärske raamat

Maris Pruuli tutvustas kolmapäeval Solarise Apollos oma värskelt ilmunud raamatut „Läbi Loodeväila. Kokkupõrkekursil Veenusega“, mille andis välja Go Reisiraamatu kirjastus.